OBS: CORONA pandemien er desværre IKKE over selvom restriktionerne er ophævet.

Smitterisikoen er stadig høj især hvor der færdes de syge, ligesom her i lægecenteret, dermed kræves at vi må passe på hinanden.

Ifølge den nye retningslinje anbefales at bære mundbind når man skal til lægen/sidder i ventesalen for at undgå at blive smittet eller smitte andre.

TAK.

Hvis du har corona symptomer, hoste, ondt i halsen, muskelømhed, hovedpine eller feber er det VIGTIGT at man bliver hjemme, og IKKE møder op i klinikken. Kontakt os telefonisk, hvis tilstanden kræver vurdering, indlæggelse.

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder:

Telefontid sekretær
Mandag – Fredag 9.00 – 12:00
Telefonkonsultation med lægen
Mandag – Fredag 8.00 – 9:00
Konsultationstider (kun efter aftale)
Mandag – Torsdag 9.00 – 16.00
Onsdag har vi aftenkonsultation til kl 18
Fredag 9.00 – 12.00

Klinikken holder frokost 12:00 -13:00

Klinikken er på akuttelefon mellem 12-16 (OBS: venligst KUN til akutte henvendelser ellers kommer du til at unødigt afbryder lægen midt i en konsultation. Mange TAK)

Uden for klinikens åbningstid henvises akuttelefon 1813

Min Sundhedsklinik

Idrætsvej 101
2650 Hvidovre
Tlf: 36 78 06 06

E-mail-konsultationen via selvbetjening eller Min læge App er nemmest og en sikker måde at kommunikere med lægen/klinikken på, og kan benyttes alle dage og hele døgnet. E-konsultation er beregnet til korte spørgsmål og svar på prøver, der ikke haster – da der kan være op til 5 hverdages svartid, dog bestræbes selvfølgeligt på at give svar så hurtigt så muligt. E-konsultation er lukket i ferie perioder.