Min Sundhedsklinik er en solo lægeklinik og du har en fast læge. Vi har tæt samarbejde med de to andre lægepraksis i lægecentret, udover samarbejdet med de øvrige praktiserende læger i Hvidovre. Dermed er vores patienter altid sikre på at få ydet lægehjælp i vores ferier, ved kurser og andre lukkedage.

Klinikken deltager i uddannelse af nye læger, dermed forventes at vi kunne i perioder have uddannelseslæge i klinikken. En uddannelseslæge er færdig uddannet læge.

Vi mener, at diagnose og behandling er en samarbejdsproces mellem patient og læge. Hvis den bygges på respekt, tillid, lydhørhed og forståelse for hinanden, vil vi opnå det bedste resultat.


Min Sundhedsklinik er af en del af lægecentret Friheden, hvor der er i alt 3 praktiserende læger (speciallæger i almen medicin) som har et tæt fagligt samarbejde.
Lægecenteret Friheden huser en række speciallæger i:
Reumatologi, Neurologi, Psykiatriater, Dermatologi.
for mere information henvises til:
www.lægecentretfriheden.dk eller www.sundhed.dk

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder:

Telefontid sekretær
Mandag – Fredag 9.00 – 12:00
Telefonkonsultation med lægen
Mandag – Fredag 8.00 – 9:00
Konsultationstider (kun efter aftale)
Mandag – Torsdag 9.00 – 16.00
Onsdag 13 -17 ( Aftenkonsultation til kl 17)
Fredag 9.00 – 12.00

Klinikken holder frokost 12:00 -13:00

Klinikken er på akuttelefon mellem 12-16 (OBS: venligst KUN til akutte henvendelser ellers kommer du til at unødigt afbryder lægen midt i en konsultation. Mange TAK)

Uden for klinikens åbningstid henvises akuttelefon 1813

Min Sundhedsklinik

Idrætsvej 101
2650 Hvidovre
Tlf: 36 78 06 06

E-mail-konsultationen via selvbetjening eller Min læge App er nemmest og en sikker måde at kommunikere med lægen/klinikken på, og kan benyttes alle dage og hele døgnet. E-konsultation er beregnet til korte spørgsmål og svar på prøver, der ikke haster – da der kan være op til 5 hverdages svartid, dog bestræbes selvfølgeligt på at give svar så hurtigt så muligt. E-konsultation er lukket i ferie perioder.