Det er et privilegium at byde vores patienter velkommen tilbage i klinikken. Det gælder både patienter, som allerede er tilknyttet og nye patienter, der vælger at tilknytte sig klinikken. Alle er velkomne.
Som bekendt overtages klinikken, efter en trist omstændighed og uden personale. Vi har sammensat et nyt stærkt sundhedsfagligt team til at kunne servicere vores patienter på et højt sundhedsniveau.
Til at opnå klinikkens servicemål, beder vi om jeres tålmodighed og forståelse de første par måneder til, at personalet finder sig til rette. Vi satser på at øge serviceniveauet ved at hjemtage nogle af rutine undersøgelserne til klinikken for at tilbyde et sammenhængende forløb.
Vi mener, at diagnose og behandling er en samarbejdsproces mellem patient og læge. Hvis den bygges på respekt, tillid, lydhørhed og forståelse for hinanden, vil vi opnå det bedste resultat.
Vi er en solo lægeklinik og du har en fast læge. Vi har tæt samarbejde med de to andre lægepraksis i lægecentret, udover samarbejdet med de øvrige praktiserende læger i Hvidovre. Dermed er vores patienter altid sikre på at få ydet lægehjælp i vores ferier, ved kurser og andre lukkedage.
Min sundhedsklinik er af en del af lægecentret Friheden, hvor der er i alt 3 praktiserende læger (speciallæger i almen medicin) som har et tæt fagligt samarbejde.
Lægecenteret Friheden huser en række speciallæger i:
Reumatologi, Neurologi, Psykiatriater, Dermatologi og Vestegnens høreklinik.
for mere information henvises til:
www.lægecentretfriheden.dk eller www.sundhed.dk

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder:

Telefontid sekretær
Mandag – Fredag 9.00 – 12:00
Telefonkonsultation med lægen
Mandag – Fredag 8.00 – 9:00
Konsultationstider (kun efter aftale)
Mandag – Torsdag 9.00 – 16.00
Onsdag har vi aftenkonsultation til kl 18
Fredag 9.00 – 12.00

Klinikken holder frokost 12:00 -13:00

Klinikken er på akuttelefon mellem 12-16 (OBS kun til akutte henvendelser)

Uden for klinikens åbningstid henvises akuttelefon 1813

Min Sundhedsklinik

Idrætsvej 101
2650 Hvidovre
Tlf: 36 78 06 06

Email-konsultationen via selvbetjening eller App er nemmest og en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes alle dage og hele døgnet. E-konsultation er beregnet til korte spørgsmål og svar på prøver, der ikke haster – dog kan der være op til 3 dages svartid. E-konsultation er lukket i ferie perioder.